Szeretettel köszöntelek a Angyali gyógyítókAngyali gyógyítók.
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Angyali gyógyítók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Angyali gyógyítókAngyali gyógyítók.
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Angyali gyógyítók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Angyali gyógyítókAngyali gyógyítók.
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Angyali gyógyítók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Angyali gyógyítókAngyali gyógyítók.
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Angyali gyógyítók vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
HA GOMBÁRA VAN SZÜKSÉGE AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGET AJÁNLOM
gebines@freemail.hu
0670-522-2457
A gombát egy professzor hozta Magyarországra ,aki 5 évig dolgozott Indiában . Májrákban megbetegedett és aTibeti szerzetesek ezzel kezelték. Meggyógyultan tért vissza . Hazatérésekor a szerzetesek egy adag gombát adtak ajándékba.
"Jó egészséget és sok szerencsét!"
Ipari
méretekben a kefir előállításához a baktériumokon kívül élesztőt is
használnak, ami szénsavat termel. Az élő kultúrák nagy részét a
hagyományos kefirekben az utóhő-kezelés során elpusztítják. Hőkezelés
nélkül a kaukázusi kefir azonban élőflórás, ezért az íze valamivel
szénsavasabb, erőteljesebb.
Az
eredeti kaukázusi kefir olyan csípős, hogy mi talán meg sem bírnánk
inni, mivel őshazájában addig érlelik, ameddig alkoholtartalma 0,2–1,0
százalékosra nő.
(A boltban kapható kefirek egyikének sem magasabb az alkoholkoncentrációja 0,02%-nál.)
A gombából készült kefir a következő tulajdonságokkal rendelkezik:
Tökéletesen helyrehozza a szervezet anyagcseréjét.
-megakadályozza a rákos sejtek növekedését.
-az összes allergiás megbetegedést.
-az összes gyomor-bélrendszeri betegségét, többek között a gyomorfekélyt, stb.,
-normalizálja a bél mikroflórájának a működését.
Gyógyítja:
-a tüdő megbetegedéseit, a hörgőhurutot, a tüdőgyulladást.
-a máj, epe és vese összes betegségeit, többek között feloldja a köveket.
-az összes gyulladásos betegséget, azaz antibiotikus hatása van.
-a cukorbetegséget, azaz normalizálja a szénhidrátcserét.
Teljesen megtisztítja a szervezetet a salakanyagoktól, azaz kivonja a
szervezetből az anyagcsere termékeit, többek között a koleszterint, a
nehézfémek alkotta sókat és az alkohol feldolgozás utáni végtermékeket.
Fokozza a nemi aktivitást, fiatalítja az egész szervezetet, mivel csökkenti a sejtek öregedését.
Megemeli a tónust és a szervezet belső tartalékait, javítja az emlékezőtehetséget.
Kaukázusi országokban miden család maga tenyészti ezt a gombát és ennek
eredményeképpen ők az egyik legegészségesebb nép a világon.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!