Gyógyulás: Amit tudni kell a lúgosításról

Szeretettel köszöntelek a Angyali gyógyítókAngyali gyógyítók.

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 600 fő
  • Képek - 253 db
  • Videók - 335 db
  • Blogbejegyzések - 174 db
  • Fórumtémák - 40 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Angyali gyógyítók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Angyali gyógyítókAngyali gyógyítók.

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 600 fő
  • Képek - 253 db
  • Videók - 335 db
  • Blogbejegyzések - 174 db
  • Fórumtémák - 40 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Angyali gyógyítók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Angyali gyógyítókAngyali gyógyítók.

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 600 fő
  • Képek - 253 db
  • Videók - 335 db
  • Blogbejegyzések - 174 db
  • Fórumtémák - 40 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Angyali gyógyítók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Angyali gyógyítókAngyali gyógyítók.

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 600 fő
  • Képek - 253 db
  • Videók - 335 db
  • Blogbejegyzések - 174 db
  • Fórumtémák - 40 db
  • Linkek - 8 db

Üdvözlettel,

Angyali gyógyítók vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Tudta-e, hogy mi is az a lúgosítás?

 

 

 

  Sajnálatos felismerésem, hogy amikor az 1990-es években a lúgosítás fontosságáról beszéltem, mindenki bolondnak nézett és kinevetett! Érdekes, hogy ma már mindenki erről beszél. Sajnálatos viszont az a tény is, hogy ma az elektronikus kommunikáció világát éljük, és a kutatók és tudósok általi revolúciós felismeréseket, az új és modernkori gyógymódok áttörését, még mindig homály fedi! Ezek az áttörések megteremtik az immunrendszer perfekt működéséhez való tudást és utat nyitnak a magas korban is megőrzött tökéletes egészség és életerőhöz vezető úthoz.     A lúgosítás hatása a szervezetre, összességében illetve részeire bontva   A szervezet több millió kémiai reakció folyamata. Képes a legapróbb változásra pozitívan vagy negatívan reagálni. A génjeinkben kb. 120 év van programozva. Az a véleményem, hogy az életmódunkkal és a táplálkozásunkkal ezt 60 évre megfelezzük. Minden nap, amit 60 év felett elérünk azt, az életmódunknak és az életvitelünknek köszönhetjük! Napjainkban a túlsavasodás az egyik legveszélyesebb civilizációs megbetegedés, mivel a szervezet biokémiai működése és az egészség közvetlenül függ a test sav-bázis egyensúlyától. A legtöbb betegség alapja a túlsavasodás. A test alapos savtalanítása és ásványianyag-készleteinek újraépítése minden terápia alapja. De térjünk vissza a gyökerekig, minden élet a tengerben kezdődött, és testünk több mint 75 százalékát még ma is víz teszi ki. A vérnek pedig 94%-a víz, ezért a víz a legfontosabb anyag az optimális pH érték biztosításához és fenntartásához. A tengervíz pH-értéke 8-8,5. Testünk csekély ingadozásoktól eltekintve 7,35-7,4 közötti pH-értéket tart fent a vérben.   Ha ez az érték akár csak egy kicsivel is alacsonyabb lenne, meghalnánk. Egyszóval az életünk attól függ, hogy a testünk megmaradjon a semleges, illetve enyhén bázikus kémhatású tartományban.   Az evolúció során kialakult egy önvédelmi rendszer, ami a lúgos környezetet alakította ki önmagának, vagyis erre épül. Egy csecsemő születéskor 9-es pH értékkel, lúgos szervezettel születik! A vízveszteség során nem mindegy, milyen minőségű vízzel pótoljuk azt, és ami a legfontosabb, ezt a lúgos környezetet megtartani!   A normál testműködés során naponta 2-3 l vizet veszítünk, ezért minimum ezt a mennyiséget pótolni kell. A pótláshoz célszerű bőséges mennyiségű lúgosító víz fogyasztása, amelynek pH értéke 9 és 11 között van. Ezzel lehetséges a tárolt savas anyagok semlegesítése, kombinálva a megfelelő étrenddel vagy táplálék-kiegészítőkkel párosítva a savak eltávolítása is a szervezetből. Ehhez szükséges az is a pH érték mellett, hogy a fogyasztott víz megfelelő tisztaságú legyen, és optimális mennyiségű oldott ásványi anyagot tartalmazzon. Itt az ionizált formára gondolok!     Az ionizált lúgos víz szerepe a méregtelenítésben!   Az ionizált lúgos víz legfontosabb tulajdonsága, hogy fogyasztásával az emberi és állati testet belülről képes átmosni, tisztítani.   A fölösleges savakat, amelyek mérgeknek számítanak, a szervezet igyekszik közömbösíteni, megkötni. A közömbösítésre sajnos a legalkalmasabb elemet, a kalciumot a csontból vonja el, ami csontritkuláshoz, fogszuvasodáshoz vezet. Az így keletkezett mészsók különböző helyekre való lerakódása okozza a szív és érkeringési problémákat, az érelmeszesedést és egyéb meszesedéseket, mint epekő, a vesekő és a fogkő képződését.   Egy másik nagyon fontos gond, hogy a fölösleges savak zsírban is megkötődnek, jelentős károkat okozva szervezetünknek és elősegítve elhízásunkat. Ez sajnos nem csak Magyarországi, hanem világproblémát jelent.   Létfontos ásványi anyagokat a szervezetnek meg kell adni. Tévhit viszont, hogy az ásványvízben lévő ásványok segítenek ebben! Tudni kell, hogy az ásványok szerves és szervetlen formában fordulnak elő, melyből az ásványvizek a szervetlen formában lévőket tartalmazzák! A szervezünk kizárólag csak a szerves, vagyis az ionizált formájú ásványokat tudja a sejtekbe felvenni, és értékesíteni, így a szervetlen ásványok és sók lerakódnak, elsalakosítva azt és szervezetünkből az idők során egy mészbányát nyithatunk!   Nagyon fontos, hogy megértsük azt, hogy nem azért eszünk és iszunk, hogy ne legyünk éhesek és szomjasak, hanem azért, mert a sejtjeinknek, vagyis összefogóan a szerveinknek kell megadnunk a napi szükségletes tápanyagot! Ha ennek a szükségletnek nem teszünk eleget, sejtjeink éheznek, károsodnak és elpusztulnak. A mai életmódunk és az étkezési szokásaink miatt a szervezetünkben egyre több sav keletkezik pl. szénsav, tejsav, húgysav stb. Sportolóknál az intenzív edzés után az izmokban tejsav alakul ki, mely izomgörcsöket és fájdalmat idéz elő. A Grape Vital® Grapefruitmag kivonat koncentrátum (Grapfruitkern Extrakt Konzentrat GKE, Grapefruit Seed Extrakt Concentrate GSE) és a Vital Ion® antioxidáns üdítő ezt képes megakadályozni.   Több kutatás feltárta, hogy szervezetünket, mint egy táptalaj kell elképzelnünk. Két talajformára választom szét. Az egyik a savas a másik a lúgos táptalaj. Mit szeretnénk termelni itt a kérdés? A vírus és a baktérium a savas környezetet kedveli, a gombák pedig a lúgos környezetet. A szervezet megbetegedését főként a savas közeg okozza. Ezek első sorban gyulladással kezdődnek, melyből a szervezet védekezése során hidroxil gyök-öt (OH•) termel, amely egyebek mellett a szövetekben lejátszódó gyulladásos reakciók során keletkezhet. A hidroxil gyök egy gyök-gyök reakcióból keletkezik és rendkívül reaktív gyök, amely minden biológiai molekulát oxidál és elpusztít. A szabadgyökök és oxidánsok egymásba átalakulhatnak, vagyis ha gyök nem gyökkel reagál,  és esetenként önfenntartó szabadgyök-láncreakciókat is beindíthatnak. Itt számtalan új szabadgyök keletkezik. Ennek eredménye a többszörösen telítetlen zsírsavak (PUFA) - lipidperoxidáció és a legveszélyesebb formája a DNS lánchasadás (strand-brake mutációk). Egyszóval az elsavasodással a bakteriális fertőzésnek adunk kezdetet, mely a végpontján a daganat kialakulásához is elvezethet!   Ezért törekedjünk a lúgos állapot fenntartására, adjunk a gombának táptalajt, és éljünk inkább egy lábgombával, mint egy gégerákkal! A gombás megbetegedést kezelni és gyógyítani is egyszerűbb manapság.   A szabadgyökös reakciók egy része a szervezet önfenntartó mechanizmusaiban is szerepet játszik. Sejtjeink egy része azért termel szabad gyököket, hogy azok elpusztítsák a szervezetbe bejutott kórokozókat. Mások pedig olyan vegyületeket termelnek, melyek szabályozzák a véralvadást és vérnyomást. A szervezetünkben a szabadgyökös folyamatok számlájára lehet, a legtöbb megbetegedés kialakulását, valamint a további kísérő tünetek súlyosbodását könyvelni. Az orvostudomány elsősorban szív- és érrendszeri betegségeket, daganatos megbetegedéseket, szem-, ízületi- és idegrendszeri elváltozásokat említi meg, de más megfigyelések bizonyos fokig az Alzheimer-kór és a Parkinson-kór kialakulását is a szabadgyökök számlájára írják. Az öregedési folyamatok, a bőr idő előtti öregedése és az időskori szenilitás szintén ide sorolható, még akkor is, ha ezek nem mondhatók betegségnek. A szervezet azonban sokáig képes megakadályozni, hogy a szabad gyökök káros folyamatokat indítsanak be. Ugyancsak kerülendő a túl sok szervetlen anyagot tartalmazó ásványvizek vagy gyógyvizek mértéktelen fogyasztása is, mert ezeknél egyrészt a szervetlen ásványi anyagokat a szervezet csak minimális mértékben hasznosítja, másrészt a szervezetben lerakódva nemkívánatos kőképződést (fogkő, epekő, vesekő, stb.) okoznak.   Elmondható még, hogy nagyon sok betegség alapja is az elsavasodás pl. a gyomor és egyéb emésztőrendszeri gyulladások, fekélyek és allergiák stb.   Az ionizált lúgos víz segít a testünk sav-bázis egyensúlyának helyreállításában, és kedvezően befolyásolja a keringési és emésztési zavarokat, oldja a fizikai és szellemi fáradtságot.   Kutatásainkban megfigyeltük a szervek öregedését is. Sajnos, ahogy öregszünk, az oxidatív folyamat során a telomerek, vagyis a DNS egyre kevesebb információt tartalmaz. Ennek során csökken a szerveink fajsúlya. A szív, a testünk motorja, sajnos idősebb korunkra évente 9 grammal veszít fajsúlyából. Ezt a felismerésemet sokan nevetségesnek és jelentéktelennek veszik, amikor az előadásaimon megemlítem! Tény, hogy alattomosan évről évre 5-10 kg-t hízunk, egyre kevesebbet esik jól a mozgás! Testünk eléri hamarosan a 100 kg-t. A szív viszont 10 év alatt 90 grammal, vagyis egy tábla csoki súlyával csökken, 30 év alatt majdnem 300 grammal kisebb a szívünk fajsúlya, de a testünk súlya egyre nagyobb! Kérdem önt kedves olvasóm, hogy bírja ezt a szíve? Így már jelentős értékű ennek a kutatásnak a végeredménye!      

 

  Már meglévő klinikai vizsgálatok a lúgosítással kapcsolatban és azok eredményei     Tudatosítsuk magunkban, hogy a sav-bázis egyensúly eltolódása, ami manapság szinte már normálisnak számít, nemcsak az emberi sejteket pusztítja el, hanem az élet minden formáját. Az anyagcsere-folyamat következtében folyamatosan savak keletkeznek a testben, például húgysav, szénsav, tejsav, ecetsav, sőt sósav, a nitrogén-monoxid szabadgyök (NO). Vannak olyan vegyületek is, ahol gyök-gyökkel való reakció, vagyis amelyek nem rendelkeznek párosítatlan szabad elektronnal, de mégis reaktívak, és képesek biológiai molekulákkal reakcióba lépni, mint a hidrogén-peroxid, a hipoklórossav vagy a peroxi-nitrit nevű vegyületek, nitrogén - dioxid gáz (NO2•) és a nitronium ion (NO2+). Ezek még inkább felgyorsítják a túlsavasodás kialakulásának folyamatát, így a sejtek pusztulását, amennyiben az egészséges vesék nem bontják le és választják ki őket.   A savak romboló és minden szövetre káros hatásúak. Még a fémet és a követ is képesek szétmarni. Ha ezek a savak testünkben maradnak, és nem semlegesítik őket bázisok és antioxidánsok, menthetetlenül a legkülönfélébb betegségekhez és a sejtek és a szervek károsodásához vezetnek.   Az életszínvonalunk emelkedése miatt az étkezési szokásaink megváltoztak. Túl sok zsírt, cukrot és fehérjét fogyasztunk. A túl sok zsír és szénhidrát zsírkészletként van a szervezetünkben elraktározva Klinikai kutatások is bizonyítják, hogy a gyomorsav túltengést, a krónikus hasmenést, a gázosodást és puffadást, az elégtelenemésztést, az ionizált lúgos víz fogyasztása helyre állítja. Az ionizált lúgos víz fogyasztása segíthet olyan kellemetlen állapotok, mint gázosodás, puffadás, bűzös lehelet kezelésében, minek köszönhetően nagymértékben javítja a közérzetet. A lúgos víz antioxidánsként működik, mivel nagy számban szállít szabad elektronokat és segít a szabadgyökök semlegesítésében. A legtöbb ember sejtjeiben és szerveiben túl savas a folyadék. Ez okozhat sok problémát, megakadályozza a testet a mérgek semlegesítésében, és kiteszi a sejtkárosító és pusztító szabadgyökök oxidációs folyamatainak, a rák és más betegségek kialakulásának. Továbbá a hexagonális (hatos molekulaszerkezetű), ionizált Grape Vital Ion® lúgos víz könnyen hatol be a vizsgált sejt struktúrájába, ezzel segíti a tápanyag felszívódást és a méregtelenítést.   A test túlavasodásának legfőbb okai:   Általánosan:         stresszes és fizikai megterhelt életvitel         helytelen táplálkozás (tartósított élelmiszerek)         helytelen étkezési szokások         helytelen életmód   Részletesen:         túl sok fehérje         túl sok zsír         cukor         alkohol         nikotin         ionizált sugárzás         szabadgyökök tömkelege         telített zsírsavak         környezeti mérgek, kipufogógáz         élvezeti szerek (pontosabban: élvezeti mérgek)         elektroszmog         kémiai eredetű orvosságok, és ezek mellékanyagai         bosszúság és agresszió         stressz és feldolgozatlan lelki megterhelés   Klinikai megfigyelések:         A vér savtartalom szintjének csökkenése         A vércukor szintjének csökkenése a cukorbetegeknél.         megelőzés a szívbetegség, agyvérzés és a máj megbetegedésénél         A perifériás vérkeringés növekedése üszkösödéseknél.         Húgysavszint csökkenése köszvényben szenvedő betegeknél.         Javulások a májfunkció vizsgálatokban máj rendellenességeknél.         Javulások a nyombélfekély, gyomorfekély és annak visszatérésében.         Javulások a magas és az alacsony vérnyomásban.         Javulások az allergiás megbetegedésekben, asztmában, csalánkiütésekben,         Javulások a szénanáthában és atópiás dermatitiszben.         Javulások tartós hasmenésnél gyomor - resectió után.         Szérum bilirubin szint javulása újszülötteknél.                     Minden gyerek, felnőtt szereti a kólát a szénsavas üdítőket. Tény sajnos, hogy ezek savakat, színezékeket stb. tartalmaznak. Itt a savanykás íz a fontos a legtöbb embernek, és ha megmérjük ezeknek a szénsavas italoknak a pH értékét, akkor egy döbbenetes 2,5-ös pH értéket kapunk! A sör a kávé 4-es pH értéket mutatnak. A szervezetnek ez nagy gondot és feladatot okoz a vesének és főleg a hasnyálmirigynek, melynek a feladata, hogy a gyomorsav által megemésztett étel lúgos formában kerüljön a bélrendszerbe. A vese nem tud 4-es pH alatti értékeket feldolgozni, s így károsodásnak van kitéve. A hasnyálmirigy a savtúltengéstől túl van terhelve, amely ha feladja a szolgálatot, akkor beszélhetünk a kezdődő stádiumban lévő cukorbetegségről!   Jótékonyan befolyásolja testünk vízkészletének állapotát, ezzel regenerálja, és szebbé teszi a bőrt, valamint lassítja a sejtek öregedését, így életminőség javulást eredményez. Nem állítjuk, hogy minden betegség meggyógyul az ionizált lúgos víz fogyasztásával, de a fogyasztók véleménye alapján ez a víz alkalmas a test belső mosására, és nagyon sok területen jótékony hatású, és ez jó közérzetet eredményez.   A táplálék, amit beviszünk, ha teljesen el tud égni, akkor nincsen zsírlerakódás. Ami nem ég el és a szervezet nem tudja lebontani és eltávolítani, amikor ez nem történik meg kialakul az elsavasodás, amely diabéteszhez, szívbetegséghez, rákhoz, máj - és vesebetegséghez vezet.   Segítséget kértek tőlem egy Németországi kórházból egy betegnél, ahol hirtelen fogyás lépett fel, erős hányinger, és ha csak ételt látott a beteg, vagy csak rá gondolt hányni kezdett. Teljes étvágytalansággal küzdött és két hét leforgása alatt 30 kg testsúlyt vesztett. A helyzet kritikus volt. Kértem és kaptam egy vérképet, amelyből számomra egyértelmű volt, hogy a máj funkciója nem működött. Kértem a kezelő orvost, hogy egy komplett májvizsgálatot végezzen el, mivel máj megnagyobbodásra és elzsírosodásra gyanakodtam. Előfordul, hogy a zsír nem csak a szervezetünkben, hanem a májban rakódik le. A vizsgálatok igazolták ezt a tényt. A betegben egy olyan kémiai folyamat zajlott le, ahol a máj az agynak jelezte, hogy a szervezetnek nincs szüksége több táplálékra, mivel elég zsír van elraktározva. Így az agy generálta a hányinger érzetet és blokkolta a szervezet táplálék felvételét. Ez is egy fajta veszélye a zsírlerakódásnak!   A rágógumi és a gyomorfekély   Még egy hasonló problémát szeretnék leírni. A rágógumi és a gastritis, más szóval a rágó okozta gyomorfekély kialakulása! Sajnos ma már modern a rágózás, sok ok miatt nyúlunk a rágóért. Talán mert kellemetlen szájszagunk van, vagy, mert idegesek vagyunk, vagy azért, mert a reklámokban azt a tévhitet sugallják, hogy a rágózás segít a száj pH értékének a semlegesítésében. De mi zajlik le a szájban pontosan? - Este lefekvéskor, amikor elalszunk, a nyálképződés lassan megszűnik. A cukor a szájban a kémiai reakciók folyamatával tejsavvá alakul át. Így lesz a szájüreg savas! Ez a tejsav támadja meg az enamélumot, vagyis a fogzománcot. A baktériumok az enamélumon keresztül a puha és szivacsos dentinumban gyorsan haladnak előre, míg elérik a pulpát és a fog tönkre megy.  Abban igazat adok a reklámoknak, hogy ha rágunk, akkor lúgosodik a szájüreg. De ez nem a rágónak köszönhető, itt vezetnek minket félre, higyjék el, bármit kezdenek el rágni, beindul a nyálképződés és a tejsavas koncentráció így hígítódik. Ennyi a titok.   De mi köze van ennek a gyomorfekélyhez vagy akár a béldaganathoz?  - Sajnos a kémiai impulzusok szervezetünkben a következő folyamatot indítják be. Amint a rágóizmok beindulnak, az agy kap egy impulzust, hogy „kaja jön”! Az agy erre reagál és egy további jelet küld a gyomornak, hogy kezdjen el gyomorsavat termelni. Mi meg csak rágunk, rágunk és rágunk, da kaja sehol a láthatáron! Az így keletkezett túltermelt gyomorsavtúltengés kikezdi a gyomrot és a bélrendszert. Tegyük fel, hogy a bélrendszerben Helicobacter pylori baktérium található, akkor fenn áll a veszély egy gyulladásnak a kikezdet nyálkahártyán a bélben. Először csak egy gyulladás, amely a Hidroxyl szabadgyököket hoz létre, és mint már leírtam ez a folyamat egy DNS lánchasadáshoz, vagyis a gyomor és bélrákhoz vezethet. De beszélhetünk szerencsésebb esetről is a gyomor és a nyombélfekély kialakulásáról. A savak és enzimek egyensúlya felbomlik, pusztítja a gyomorflórát és emésztési zavarokhoz vezet. Kedvez a gyulladások és fertőzések kialakulásának, az immunrendszer legyengülésének. Szóval erre gondoljunk, amikor rágózunk!   Az antioxidáns víz fogyasztása elegendő ásványt nyújt a szervezetünknek. Az eredmény, hogy tartózkodás mellett Kell a diétára figyelnünk, azért hogy karcsúak maradjunk. Ennélfogva AZ antioxidáns Víz megmentő azoknak, Akik kövérségben és Sok más felnőtt betegségben szenvednek, segítséget nyújtanak AZ Egészség megőrzésében és növelésében.      A lúgos vizet lehet-e túlfogyasztani, lehet-e túllúgosítani   Ezzel szemben, ha tehetjük, mellőzzük a kávé és a cukrozott üdítőitalok fogyasztását, mert ezek egyrészt elsavasodást okoznak, másrészt pedig dehidratáló hatásuk van.   Az ionizált lúgos víz segít a testünk sav-lúg egyensúlyának helyreállításában, kedvezően befolyásolja a keringési és emésztési zavarokat, oldja a fizikai és szellemi fáradtságot.   Az ionizált lúgos vízből is ajánlott naponta minimálisan 2 litert fogyasztani, mivel lényeges változást, több mint 2 liter víz fogyasztása eredményez. Fontos, napunkat folyadékpótlással kezdeni. Így az ionizált lúgos vizet is jó, ha reggel kezdjük el fogyasztani.   Gyomorproblémákban szenvedőknek elkészült a magas koncentrátumú 12 pH értékű ivóvíz, melynek már napi 1 dl (max. napi 3 x 1dl) fogyasztása enyhíti a gyomorbajokat. Ezt a 12-es pH értékű vizet ajánlatos olyan felhasználóknak is, akik víztisztító berendezéseket vettek otthonukba. Nem kell annyi lúgos vizet hazacipelni. A 12-es pH értékű vizet 10 szeres hígításban is még 8,5 – 9,0 pH értékű lúgos víznek felel meg!   További jó egészséget!

 

Gouranga

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kiss Terike üzente 13 éve

Nagy köszönet a cikkért! :-)
Valóban így van. Minden betegség alapja a szervezet elsavasodása. A sav-lúg bázis egyensúlyra ügyelni kell. Az ásványi anyagokat a táplálékkal kell bevinnünk a szervezetünkbe nem a vízzel. A csapvíz a klór miatt majdnem 300 keménységi fokú, holott 15 átlagérték a normális. (van ilyen mérőm amivel meg tudom mérni egyes vizek keménységi értékét)
Röviden: a szervetlen ásványi anyagok csak megterhelik az élő "lélek templomunkat".

Egy gondolat ezzel kapcsolatban - Napi víz ivás:

6 pohár tiszta víz az életért,
7 pohár tiszta víz az egészségért,
8 pohár tiszta víz a jó-közérzetért :-)
Jó egészséget kívánok Mindenkinek!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu